Ocot ryžový z jazmínovej ryže 200ml
Kód: 1925Podrobný popis
Používanie ryžového octu má v Japonsku dlhú tradíciu, ktorá siaha až do obdobia Heian. V tradičnej japonskej kuchyni sa ryžový ocot používal ako korenie na ochutenie a konzervovanie sushi ryže a iných jedál.Náš ryžový ocot je prirodzene fermentovaný z jazmínovej ryže a vyznačuje sa jemnou arómou vďaka nízkemu obsahu kyselín 5%.
Na ochutenie sushi ryže potrebujete 3 ingrediencie. Ryžový ocot, soľ a cukor. Všetko spolu premiešame a prehrejeme a potom zmiešame s uvarenou ryžou.
Zloženie:
Ryžový ocot vyrobený z jazmínovej ryže, voda.
Výživové hodnoty na 100g:
Energia 22 kJ (5 kcal)
Tuk 0 g
z toho nasýtené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 0,8 g
z toho cukor 0 g
Bielkoviny 0,5 g
Soľ 0 g
Dodatočné parametre
Kategória: | iné |
---|---|
Hmotnosť: | 0.2 kg |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Pridať hodnotenie
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.